Silverback Gold

(NetEnt) Slot Review

Relax Gaming

✅ Recommended Casinos

tsars

€1000 / $1000 / 10 000kr
- free spins

🌐 Your country is Restricted

18+| Terms Apply | Play Responsibly

tsars

€2000 / $3000 / 20 000kr
200 free spins

🌐 Your country is Restricted

18+| Terms Apply | Play Responsibly

tsars

€1000 / $1000 / 10 000kr
- free spins

🌐 Your country is Restricted

18+| Terms Apply | Play Responsibly

tsars

$5000 + 300 fs
96% RTP Average

🌐 Your country is Restricted

18+| Terms Apply | Play Responsibly

Silverback Gold slot REVIEW

Silverback Gold ReviewΗ NetEnt δείχνει την εδαφική της πλευρά με αυτήν την κυκλοφορία, τοποθετώντας και τις δύο εκδόσεις του Pink Elephant, καθώς και το αρχικό Gorilla Kingdom, στη θέση τους μια για πάντα όταν πρόκειται για λειτουργίες. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν το Thunderkick θα πάρει το γάντι με μια τρίτη εκδοσή του Pink Elephants, αλλά προς το παρόν το Silverback Gold είναι η καλύτερη επιλογή σας εάν αναζητάτε την δράση με την αναβάθμιση συμβόλων υψηλού κινδύνου/νίκης.

Η μέγιστη νίκη των 45.000x από το στοίχημα σας ξεπερνά όλους τους προαναφερθέντες ανταγωνιστές και το τμήμα λειτουργείων έχει επίσης περάσει από μια σταθερή αναθεώρηση. Αυτή η συνέχεια επωφελείται από μια τυχαία λειτουργία Silverback Attack σε όλα τα στάδια του παιχνιδιού και η λειτουργία συλλογής token πριν από το μπόνους γύρο μπορεί να αναβαθμίσει έως και όλα τα Premium σύμβολα ζώων στο διπλής αξίας Golden Silverback. Ρίξτε τα πολλαπλασιαστικά wild στο μείγμα και θα έχετε μια εξαιρετικά απρόβλεπτη και ισχυρή περιπέτεια ζούγκλας.

Οθόνη τροχών στον κουλοχέρη Silverback Gold-

Οι λειτουργίες στον κουλοχέρη Silverback Gold

Το κανονικό σύμβολο Γορίλας σας πληρώνει 4 φορές από το ποντάρισμά σας για την νίκη με τα 5 σύμβολα του ίδιου είδους, ενώ το σύμβολο Χρύσης Γορίλας σας πληρώνει 8 φορές από το ποντάρισμά σας για το ίδιο συνδυασμό. Τα άλλα Premium σύμβολα ζώων σας πληρώνουν 2,5 έως 3 φορές από το ποντάρισμά σας για νίκες τύπου 5-βελανιδιών και έχετε ένα σύμβολο wild που αλλάζει όλα τα σύμβολα πληρωμής για να σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε νικηφόρους συνδυασμούς. Η λειτουργία Silverback Attack ενεργοποιείται σε τυχαίους χρόνους σε όλα τα στάδια του παιχνιδιού και, στη συνέχεια, λαμβάνετε 6 έως 20 σύμβολα Γορίλων που προστίθενται στους τροχους.

Ο μπόνους γύρος Silverback ενεργοποιείται όταν προσγειώνεστε 3, 4 ή 5 σύμβολα scatter οπουδήποτε στο πλέγμα, και αυτό σας δίνει, αντίστοιχα, 10, 15 ή 20 δωρεάν περιστροφές (FS). Ωστόσο, πριν από την αναπαραγωγή της λειτουργίας, θα περάσετε από ένα παιχνίδι στυλ πριν του μπόνους respins.

Τα Scatter σύμβολα ενεργοποίησης γίνονται κολλώδη και λαμβάνετε 3 respins που παίζονται με στυλ hold and win. Τα κενά ή τα tokens ενδέχεται να προσγειωθούν και τα tokens αναστρέφονται για να αποκαλύψουν μια άξια καθώς ο απολογισμός των respins επανέρχεται ξανά στο 3. Η λειτουργιά τελειώνει όταν τελειώσουν τα respins, όταν γεμίσετε όλες τις θέσεις ή όταν το συνολικό πόσο των tokens να φτάσει τις 300. Η άξια του token αποθηκεύεται καθώς τελειώνει η λειτουργιά και ο κύριος μπόνους γύρος μπορεί τελικά να ξεκινήσει.

Μπόνους Παιχνίδι στον κουλοχέρη Silverback Gold

Στον κύριο γύρο μπόνους, όλα τα προσυλλεγμένα διακριτικά σας φαίνονται στο μέτρητη επάνω στην αριστερή γωνία και μπορούν να συλλεχθούν περισσότερα κουπόνια από σύμβολα Γορίλας. Η συλλογή ενός συγκεκριμένου αριθμού tokens αναβαθμίζει τα σύμβολα άλλων ζώων στο σύμβολο Γορίλας (Silverback) κορυφαίας βαθμίδας και συμβαίνει με αντίστροφη χρονολογική σειρά από την υψηλότερη στη χαμηλότερη τιμή ως εξής:

Συλλέξτε τα 30 token για να αναβαθμίσετε τα σύμβολα κροκόδειλου.

Συλλέξτε τα 60 token για να αναβαθμίσετε τα σύμβολα λεοπάρ.

Συλλέξτε τα 120 token για να αναβαθμίσετε τα σύμβολα φιδιών.

Συλλέξτε τα 200 token για να αναβαθμίσετε τα σύμβολα πουλιών.

Συλλέξτε τα 300 token για να αναβαθμίσετε τον κανονικό συμβολο του ασημί γορίλας στο χρυσό γορίλα.

Επομένως, ο χρυσός ασημένιος γορίλας θα εμφανίζεται μόνο στον μπόνους γύρο και όλα τα wild σύμβολα που προσγειώνονται κατά τη διάρκεια της λειτουργίας συνοδεύονται από έναν πολλαπλασιαστή x2 ή x3. Οι άξιες του wild πολλαπλασιαστή αθροίζονται αν εμφανίζονται περισσότερες από μία στην ίδια γραμμή νίκης και κάθε σύμβολο scatter που προσγειώνετε σας βραβεύει +1 επιπλέον δωρεάν περιστροφή.

Τέλος, οι παίκτες που δεν ανήκουν στο Ηνωμένο Βασίλειο και οποιοσδήποτε πληροί τις προϋποθέσεις, μπορούν να αγοράσουν τον μπόνους γύρο για 100 φορές από το συνολικό ποντάρισμα και αυτό εγγυάται 3+ σύμβολα scatter με το γύρισμα που ακολουθεί. Η λειτουργία ενεργοποιείται οργανικά μία φορά ανά 300 περιστροφές κατά μέσο όρο.

Η εμπειρία 200 περιστροφών στον κουλοχέρη Silverback Gold

Διασκεδάσαμε δοκιμάζοντας αυτήν τη νέα έκδοση του NetEnt και συγκεντρώσαμε ένα σύντομο και επεξεργασμένο βίντεο με τις καλύτερες στιγμές για εσάς ως συνήθως. Μπορείτε να δείτε όλες τις καλύτερες στιγμές από τη δοκιμαστική συνεδρία των 200 περιστροφών και απλώς πατήστε το κουμπί αναπαραγωγής παρακάτω για να δείτε μόνοι σας πόσο καλά τα πήγαμε στον γύρο μπόνους αναβάθμισης συμβόλων.

Σύνοψη κριτικής

Πρέπει να πούμε ότι το NetEnt έχει κάνει σχεδόν τα πάντα σωστά με αυτήν τη συνέχεια, αλλά η οπτική παρουσίαση, αν και παρόμοια, είναι κάπως λιγότερο πειστική. Ενώ το Gorilla Kingdom ήταν από πολλές απόψεις ένα αντίγραφο των Pink Elephants με τις μισές λειτουργίες, το Silverback Gold είναι ένα θηρίο με μεγάλη επιτυχία με πολύ σταθερό δυναμικό 45.000x από το στοίχημα σας. Αυτό θα πρέπει να ευχαριστήσει το πλήθος υψηλού κινδύνου/νίκης και σίγουρα κάνει αυτήν την κυκλοφορία μια δελεαστική και σταθερή επιλογή.

Το παιχνίδι συλλογής token πριν από το μπόνους δεν είναι μόνο συναρπαστικό, αλλά σημαίνει ότι μπορείτε να ξεκινήσετε με πιθανώς όλα τα σύμβολα που έχουν αναβαθμιστεί στο χρυσό silverback από την πρώτη κιόλας δωρεάν περιστροφή. Αυτή είναι σίγουρα μια τεράστια βελτίωση και έχετε επίσης μια ολοκαίνουργια λειτουργία Silverback Attack που μπορεί να προσθέσει έως και 20 σύμβολα Γορίλα ανά πάσα στιγμή. Συνολικά, μια εντυπωσιακή παραγωγή του NetEnt, αν μπορείτε να κοιτάξετε πέρα από τα κάπως ήπια και αποδυναμωμένα γραφικά.

Αν απολαμβάνετε τον κουλοχέρη Silverback Gold, θα πρέπει επίσης να δοκιμάσετε:

Το Gorilla Kingdom - είναι η αρχική έκδοση του NetEnt με θέμα τη ζούγκλα και συνοδεύεται από μια σπάνια επιλογή ζώων και με τα καλύτερα οπτικά στοιχεία, τουλάχιστον κατά την ταπεινή μας γνώμη. Είναι όλα σχετικά με τον μπόνους γύρο αναβάθμισης συμβόλων και η μεσαία μεταβλητότητα σας προσφέρει μια πιο επιεική εμπειρία. Η τιμή που πληρώνετε είναι ένα δυναμικό που είναι περίπου 10 φορές μικρότερο από αυτό που προσφέρεται στο παιχνίδι.

Το Silverback: Multiplier Mountain - είναι μια κυκλοφορία του Just For The Win στη ζούγκλα και συνοδεύεται από τροχούς 6x4 και 4.096 τρόποι νίκης. Το παιχνίδι περιστρέφεται γύρω από τον μπόνους γύρο, όπου κάθε νίκη αυξάνει τον πολλαπλασιαστή των νικών κατά +1, καθώς και προσθέτει +1 επιπλέον περιστροφή στον απολογισμό σας. Η μεταβλητότητα είναι υψηλή και μπορείτε να κερδίσετε έως και 25.000 φορές σπό το ποντάρισμά σας.

Το Pink Elephants 2 - είναι η συνέχεια του Thunderkick στην πρωτοτυπία του, και συνοδεύεται από ενα scatter Μυστηρίου που μπορεί να βοηθήσει στην ενεργοποίηση του μπόνους γύρου. Το τελευταίο έχει να κάνει με τους μετασχηματισμούς συμβόλων και μπορείτε να κερδίσετε έως και 10.000 φορές από το στοίχημα σας σε αυτόν τον εξαιρετικά ευμετάβλητο και χιουμοριστικό κουλοχέρη με το θέμα ζώων.

______________________________________________________________

Silverback Gold Slot FAQs

What is the Return to Player of Silverback Gold?

The 96.10 % top-tier RTP is average, but operators can adjust it down to 92.11 % depending on license and jurisdiction.

How volatile is Silverback Gold?

This is a high volatility release from NetEnt, making it less forgiving than the original Gorilla Kingdom.

What is the biggest win possible?

You can win up to 45,000x your stake in Silverback Gold, which is a lot more than the 5,000x potential you get in the original release.

How does the Silverback Attack feature work?

It’s brand new to this sequel, and it awards 6 to 20 top-tier gorilla/silverback symbols added to the reels at random times in any stage of the game.

Is there a free spins mode in Silverback Gold?

Yes, a hold-and-win style token collect pre-feature plays out first, potentially upgrading all animal/premium symbols to the Golden Silverback up front. You’ll collect symbol upgrading tokens during the feature as well, and wilds land with an x2 or x3 multiplier attached.

Can I play Silverback Gold Slot for free?

Yes, you can test the free Silverback Gold demo game at the very top of this page (UK players must verify age first).

8.5
Slot Score: